Mioveni! Nu a respectat ordinul de protecție și s-a dus peste fosta iubită!

de | 27.09.2022 16:53 | Știri, Eveniment, Județean

Un bărbat de 42 de ani, din Mioveni, și-a încălcat ordinul de protecție emis pe numele fostei sale prietene, și în cursul zilei de ieri, 26 septembrie, în jurul orei 22:00, s-a dus la locuința acesteia.

Bărbatul nu numai că a devenit violent și a amenințat-o, dar a lovit, de mai multe ori, cu picioarele în ușa apartamentului în care locuiește femeia, pentru a o obliga să îi deschidă.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au dispus arestarea acestuia și au continuat cercetările în dosarul penal privind săvârșirea infracțiunilor de distrugere și nerespectarea ordinului de protecție. Inculpatul a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 27 septembrie, acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Și-a pierdut fiul și fratele într-un accident, produs în Franța! Apel disperat al unei femei din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole