Și-a pierdut fiul și fratele într-un accident, în Franța! Apelul disperat al unei mame din Pitești

de | 27.09.2022 16:18 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Lifestyle, Pitești

Durere imensă pentru o familie din Pitești, lovită de o nenorocire. În urmă cu câteva zile, Mihaela Ionescu, și-a pierdut fiul și fratele într-un accident tragic de circulație, produs pe 23 septembrie, în Tournon-Saint-Martin din Indre, Franța.

Mădălin, fiul femeii, în vârstă de numai 20 de ani, era în Franța de aproximativ o săptămână. Venise împreună cu unchiul și verișorul său, pentru a munci. În seara zilei de 23 septembrie, cei trei au urcat în mașina morții. La volan se afla unchiul lui Mădălin, în vârstă de 45 de ani, care a pierdut controlul asupra volanului, din motive încă necunoscute, ajungând cu autoturismul, marca Dacia, într-un șanț.

Impactul a fost atât de puternic încât fiul și fratele femeii au fost aruncați din mașină. Din păcate, cei doi au murit. Singurul care a scăpat cu viață a fost vărul lui Mădălin. El a ajuns la spital, fiind rănit.

Acum, familia victimelor acestui tragic accident are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. Mihaela Ionescu, mama lui Mădălin, a luat legătura cu autoritățile din Franța, care i-au comunicat că pentru repatrierea trupurilor este nevoie de peste 7.000 de euro.

Familia celor doi nu dispune de o sumă atât de mare de bani, astfel, este nevoită să ceară sprijinul celor care îi pot ajuta cu o sumă cât de mică de bani.

Cei care doresc să ajute familia lui Mădălin, pot dona într-un cont deschis pe numele mamei lui.

NUME: Ionescu Elena Mihaela.
IBAN: RO58RNCB0318081034310001

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sfârșit tragic pentru un piteștean! A murit într-un accident produs în Franța

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole