Primăria Mioveni: Reluăm curățenia de primăvară în Colibași!

de | 14.03.2023 10:00 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

Reprezentanții Primăriei Mioveni anunță faptul că echipele de la salubritate și spații verzi precum și o autospecială pentru măturat mecanizat vor relua, începând de astăzi, 14 martie, curățenia în Colibași.

Aceștia vor interveni pentru curățarea carosabilului și trotuarelor, a rigolelor și pentru colectarea deșeurilor stradale.

În ceea ce privește deșeurile vegetale, provenite din activitățile de toaletare, locuitorii sunt anunțați că pot depozita crengile în fața locuințelor în vederea preluării acestora.

Important de menționat că această acțiune de curățenie se va realiza numai în perioada în care sunt programate campaniile de colectare.

Totodată, proprietarii sunt rugați să-și îngrijească perimetrul exterior de la casă și să nu arunce deșeurile rezultate din gospodărie în locuri nepermise.

curățenia

Pentru sesizări sau sugestii cu privire la desfășurarea campaniei de curățenie, acestea pot fi trimise prin următoarele mijloace:

  • Dispecerat NON STOP: 0736.202.067 sau 0348/457.102
  • Email:  contact@sedc-mioveni.ro
  • Mioveni City App, sectiunea “Raportări incidente”. Aceasta poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play Store sau App Store.

Municipalitatea mai precizează faptul că programul de curăţenie de primăvară poate fi influenţat de starea vremii, activităţile urmând a fi reprogramate în caz de condiţii meteo nefavorabile.

Vă mulțumim şi vă invităm să fiţi alături de noi în efortul comun de menţinere a curăţeniei oraşului!”

 

Foto: Facebook

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole