Aproape miraculos! Motociclistului accidentat ieri i-a fost salvat piciorul!

de | 10.08.2023 19:01 | Știri, Eveniment, Importante, Județean

Conform informațiilor obținute de redactorii noștri, care au urmărit situația în cazul bărbatului de 46 de ani, rănit grav, ieri, într-un accident de motocicletă, petrecut pe Calea Craiovei, intervențiile aproape miraculoase suferite la Spitalul Floreasca din București, au făcut posibilă salvarea piciorului acestuia.

Reamintim că acesta a fost transferat de la Spitalul Județean după accidentul suferit într-o stare extrem de gravă, piciorul său abia mai ținându-se de trup, după ce a fost secționat în urma șocului.

Potrivit celor povestite de motociclist, se pare ca acestuia i s-a blocat acceleratia în mers și a fost pur și simplu proiectat, la o viteză semnificativă.

Totodată, în urma coliziunii, motociclistul prezintă și alte fracturi, inclusiv la nivelul coloanei.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Motociclist cu piciorul amputat în urma unui accident din Pitești! Este transferat la București!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Calea Craiovei

Ultimele articole