Mircea Geoană a lansat în Argeș cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”

de | 12.04.2024 17:11 | Pitești, Cultură

Un eveniment inportant pentru viața culturală a avut loc astăzi la Pitești. Mircea Geoană, secretar geneal adjunct al NATO, și-a lansat cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”. Evenimentul a avut loc la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” și a fost organizat de Asociația Proiectul România 2030, România Renaște și Editura Litera.

WhatsApp Image 2024 04 12 at 17.07.22 - Mircea Geoană a lansat în Argeș cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO”

Înaltul oficial a participat la o dezbatere despre temele abordate în cartea sa, răspunzând totodată întrebărilor audienței. La finalul evenimentul a avut loc și o sesiune de autografe. În aceeași zi, lansarea de cartea fost organizată și la Topoloveni, în Sala de Consiliu a Primăriei.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mircea Geoană

Ultimele articole