Argeșean prins conducând fără drept! S-a ales cu dosar penal și o amendă usturătoare!

de | 12.04.2024 17:17 | Știri, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Domnești au depistat, în cursul zilei de ieri, 11 aprilie, un bărbat de 33 de ani, din Corbi, care conducea un autoturism pe DJ 731.

Bărbatul conducea autoturismul pe raza comunei Domnești, iar în urma verificării efectuate în bazele de date ale Poliției Române, cu ajutorul unui mijloc tehnic ce utilizează aplicația eDAC, a rezultat că are dreptul de a conduce suspendat.

Argeșeanul s-a ales cu dosar penal conform 335, alin. 2 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.

De asemenea, cu ocazia verificărilor, a rezultat că autoturismul în cauză are valabilitatea inspectiei tehnice periodice expirată din cursul lunii martie a.c., fapt pentru care, ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar certificatul de înmatriculare al autovehiculului a fost retras, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

foto descriptiv romaniatv.net

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeș. I-au furat telefonul în contul unei datorii! Un bărbat de 34 de ani a fost reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Corbi

Ultimele articole