anchetaonline.ro

Adrian Miuțescu: “Guvernul nu a avut curajul să aplice soluțiile noastre”

de | 01.04.2022 10:14 | Politic, Județean

  • Deputatul Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului Forța Dreptei, a susținut la un post local de televiziune faptul că Guvernul și parlamentarii trebuie să vină cu soluții la problemele urgente ale românilor.

 

Alegerile din 2020 au arătat că exista o majoritate de dreapta. Oricât ar vrea unii să dea o potriveală la ce se întâmplă, guvernarea actuală încalcă voința poporului, exprimată prin vot. Există o diferență clară de viziune între PNL și PSD.

Cîțu face opoziție în interiorul Guvernului, în ultimul timp, ca să justifice ulterior revenirea la o politică tradițională de dreapta. Nu e normal să faci viraje de genul acesta. Politic, s-a pus batista pe țambal, pentru că prioritățile sunt altele. Dar în viitor criza economică va deveni principala temă- scăderea puterii de cumpărare, facturile enorme la energie, prețurile mari la combustibil, criza alimentară.

Noi trebuie să venim cu soluții la aceste probleme de maximă actualitate. Și noi, parlamentarii Forța Dreptei, am depus încă din ianuarie proiecte pentru reducerea la jumătate a facturilor la energie electrică și scăderea prețurilor combustibililor la pompă. A vorbit și Guvernul despre aceste lucruri, dar nu a avut curajul să le aplice”- a declarat deputatul argeșean.

 

 

Adrian Miuțescu a dezbătut subiectul în plenul Parlamentului

Reamintim de asemenea faptul că săptămâna trecută, Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind modificarea și completarea art.56 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 57/2007 privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice.

Cu acest prilej dputatul argeșean Adrian Miuțescu, membru fondator al partidului Forța Dreptei, a luat cuvântul în plenul Camerei Deputaților spunând că, deși votează proiectul, nu este de acord ca Guvernul să rezolve problemele din domeniul energetic pasându-le Parlamentului. Mai multe detalii puteți citi AICI.

 

Miuțescu Forța Dreptei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Camera Deputaților | Forța Dreptei | Guvernul României | PNL