George Caval a fost reales președinte al CCIA Argeș! 7 ani de mandat!

de | 01.04.2022 09:53 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Județean

Joi, 31 martie, a avut loc Adunarea Generală la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, iar cu acest prilej, George Caval a fost ales președinte pentru încă un mandat la conducerea instituției.

Vă informez că în data de 31.03.2022 a avut loc Adunarea Generală a CCIA Argeș, în care am fost reales președinte pentru un nou mandat.

VĂ MULȚUMESC TUTUROR pentru încrederea acordată !”, a transmis George Caval.

Din 2015, activitatea CCIA Argeș este coordonată de către preşedintele George Caval. Domnia sa are o îndelungată carieră în managementul bancar, fiind mulți ani directorul BRD Argeș.

Ca și președinte al CCIA Argeș acesta a reușit, alături de echipa din cadrul Camerei, să aducă servicii noi, să creeze evenimente de tradiţie şi utile mediului economic, şi să răspundă solicitărilor venite din partea beneficiarilor.

George Caval – președintele care a adus Târgul Agro în județ

Sub coordonarea sa, Camera de Comerț și Industrie s-a îmbogățit și cu segmentul ”Agricultură”, adresându-se astfel și fermierilor, care reprezintă o parte importantă a economiei județene, și, tot cu gândul la aceștia, a inițiat organiozarea primului tîrg de profil din regiunea noastră, Târgul Agro.

În portofoliul de activităţi desfăşurate de CCIA Argeş se află:

» eliberarea de certificate de origine care atestă proveniența românească a mărfurilor pentru reduceri/scutiri de taxe vamale;
» eliberarea de avize de certificare a existenței cazurilor de forță majoră;
» consultanță juridică pentru societăți comerciale;
» Curtea de Arbitraj a CCIA Argeș soluționează litigiile comerciale pentru contractele încheiate cu menționarea clauzei compromisorii;
» operează înscrieri în Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare.

Foto: Universul argesean


Mai citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

cci

Firmele cer măsuri de sprijin și după încetarea stării de alertă


 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CCIA Arges | George Caval

Ultimele articole