Manager nou la Spitalul Municipal Curtea de Argeș

de | 01.04.2022 09:48 | Curtea de Argeș

Economistul Florin Mitucă a fost înlocuit la conducerea Spitalului Municipal Curtea de Argeș.Noul manager este Andreea Gheordunescu, care vine pe această poziție din postura de consilier al edilului Orașului Basarabilor, Constantin Panțurescu. Andreea Gheordunescu a fost și jurnalist în mass-media locală.

Andreea Gheordunescu a declarat pentru Ancheta Online că responsabilitățile care vin la pachet cu funcția de manager al Spitalului Curtea de Argeș sunt mari, dar speră că rezultatele muncii pe care o va depune, alături de echipa, sa vor fi pe măsură:

„Mă aflu deja alături de echipa mea, pentru că am intrat încă din prima zi în pâine. Odată cu această funcție vin responsabilități foarte mari și sper la rezultate pe măsura muncii depuse. Obiectivele sunt multe! Îmi doresc să asigur absolut tot ceea ce este necesar colectivului medical. Mi-am stabilit obiective și pe termen lung, pe care îmi doresc să le anunț la momentul oportun”, a trasmis Andreea Gheordunescu.

ex-director spital

Florin Mitucă era numit pe post din 1 aprilie 2021. Acesta se transferase pe respectivul post de la Spitalului de Pneumoftiziologie Valea Iașului, unde era director economic. Cariera sa a fost una dezvoltată în sistemul bancar, deținând chiar și  funcția de director al sucursalei BCR Curtea de Argeș.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florin Mitucă

Ultimele articole