anchetaonline.ro

MLC RESIDENCE – BRADU. Casa visurilor tale, la doar câteva minute de centrul oraşului

de | 02.06.2023 15:50 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

  • Casa visurilor tale, la doar câteva minute de centrul oraşului

casa MLC RESIDENCE Bradu

Atunci când caută o locuință, oamenii o fac cu speranța că în noua casă își vor petrece tot restul vieții și se vor bucura de cele mai frumoase momente alături de familie și prieteni. Aceasta este şi viziunea MLC Residence, o companie care construieşte de la zero visele argeşenilor!

PROMOŢIE!

Casă cu suprafaţa de 120 mp şi teren aproximativ 400 mp, la preţul de 119.000 euro, TVA inclus 

Eşti în căutarea unei case la doar câteva minute de Piteşti, într-o zonă liniştită, dar cu acces la toate utilităţile? MLC Residence îţi propune casa visurilor tale: o vilă în centrul comunei Bradu, chiar lângă primărie, cu suprafaţa de 120 mp şi teren de aproximativ 400 mp la un preţ promoţional de 119.000 euro (TVA inclus).

Complexul rezidențial MLC RESIDENCE-BRADU este într-o zonă cu acces rapid la artere rutiere importate, mijloacele de trasport în comun și cu numeroase facilități în apropiere: școli, grădinițe, magazine. Prin modul în care este poziționat proiectul, vei putea avea parte de intimitate, dar și de avantajul de a ajunge în mai puțin de 10 minute până în centrul oraşului.

Imobilul se vinde la cheie, cu finisaje de calitate superioară, branşamente individuale şi împrejmuire. Fiecare casă este compusă din 4 camere spaţioase (living + 3 dormitoare ), 2 băi şi zonă de bucătărie.

casa MLC RESIDENCE Bradu

Pentru că siguranţa şi confortul viitorilor locatari sunt cele mai importante, MLC Residence a ales să folosească doar materiale de cea mai bună calitate, conform normativelor în vigoare: structură de rezistenţă executată cu betoane de calitate de la Hidro Argeş, cărămidă portanta Porotherm Robust, placare exterioară cu polistiren de 10 cm Austrotherm, vopsea decorativă, tabla Bilka Ral 8019, tâmplărie stejar auriu, încălzire în pardoseală, şape, tencuială mecanizată, placări ceramice de calitate etc.

casa MLC RESIDENCE Bradu

De ce să alegi MLC Residence?

MLC RESIDENCE oferă locuințe confortabile și eficient compartimentate, la prețuri excelente! Complexul de locuințe MLC beneficiază de următoarele avantaje:

– siguranța și avantajul locuirii într-o comunitate omogenă;

– zonă rezidențiala nouă în centrul comunei Bradu;

– beneficiile tuturor utilităților unui oraș, apă, canalizare, gaze naturale, electricitate, distanță mica și acces rapid către /dinspre Pitești

– transport urban metropolitan, având stație în fața complexului;

– finisaje moderne de cea mai bună calitate;

– unități imobiliare aerisite, curți generoase;

– primărie, dispensar, școală, creșă, grădinițe, sala de sport, stadion, farmacii, pizzerie, magazine în imediata apropiere, distanță mică față de Auchan.

casa MLC RESIDENCE Bradu

Pentru detalii, ne puteți contacta la tel 0752.060.734, 0723.621.665 sau la locaţia complexului rezidenţial, Bradu-Primărie, strada Principală 378.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu