anchetaonline.ro

Taxa de pod de la Fetești a fost suspendată de la 1 iunie

de | 02.06.2023 15:20 | Știri, Administrație, Lifestyle, Național

  • Vești bune pentru șoferi! A fost suspendată taxa de pod de la Fetești!

pod Fetești

Foto: Facebook Irinel Ionel Scriosteanu

De joi, 1 iunie taxele de pod peste Dunăre, între Fetești și Cernavodă s-au suspendat , această derogare fiind valabilă până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea.

Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor a transmis zilele trecute un mesaj în mediul online în care anunța această veste.

Este oficial, de la 1 iunie întră în vigoare suspendarea taxelor de pod peste Dunăre, între Fetești și Cernavodă

 

Această derogare intră în vigoare de la 01 iunie, ora 00:00 și va fi valabilă până la finalizarea lucrărilor de reabilitare a Podului peste brațul Borcea, dar nu mai târziu de sfârșitul lunii august”, a transmis acesta. 

pod Fetești

Foto: Fcaebook Irinel Ionel Scriosteanu

Secretarul de stat a mai precizat că a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare și consolidare a podului și a postat de asemenea poze de pe șantierul Podului peste brațul Borcea A2.

Am fost pe șantierul Podului peste brațul Borcea A2 împreună cu responsabilii din partea CNAIR, pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare și consolidare pe calea 2 aferentă podului, dar și pentru a sprijini și presa, în același timp, antreprenorul, astfel încât să putem ridica restricțiile de trafic din zonă, cât mai repede.

 

Acest pod face parte din cele 4 construite în urmă cu aproximativ 40 ani peste Dunăre, fiind toate reabilitate în ultimii 3 ani, mai puțin acest ultim sector aferent Podului Borcea, cel mai dificil, aici fiind cea mai degradată porțiune”, a mai scris Irinel Ionel Scrioșteanu pe pagina sa de Facebook.

 

Foto: Cotidianul.ro

 


 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: