Moarte suspectă! O femeie a fost găsită fără viață în propria casă

de | 25.11.2022 13:39 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

O femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită fără viață în propria casă, noaptea trecută. Tragedia a avut loc la Năvodari, acolo unde femeia locuia singură, după ce a fost părăsită de iubit.

Aceasta nu mai fusese văzută de câteva zile. Atât familia, cât și vecinii au observat dispariția femeii, iar polițiștii au fost alertați, având în vedere că nimeni nu reușea să dea de ea.

Noaptea trecută, pompierii și polițiștii s-au deplasat la locuința femeii și au deblocat ușa. În interior a fost găsită femeia, fără viață. Anchetatorii au descoperit inclusiv picături de sânge, fiind considerată moarte suspectă.

Totuși, nu este exclusă nici varianta sinuciderii, deoarece anchetatorii au descoperit că femeia era în depresie și obișnuia să consume alcool.

Conform cercetărilor, se pare că tTrupul neînsuflețit prezenta echimoze. Cadavrul a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cauzelor decesului.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

TIR cu 180 de porci- răsturnat pe DN65! Autocamionul trebuia să ajungă în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: