TIR cu 180 de porci- răsturnat pe DN65! Autocamionul trebuia să ajungă în Argeș

de | 25.11.2022 08:49 | Știri, Costești, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Accident grav, joi seara, pe DN 65, în județul Olt. Un TIR încărcat cu 180 de porci s-a răsturnat pe drumul care leagă orașele Craiova, Slatina și Pitești.

Autocamionul venea din județul Dolj (Calafat) și trebuia să ajungă în orașul Costești, din Argeș.

Din cele 180 de animale, 30 de porci au murit, unii au fugit în pădurea din apropiere, iar alții au fost transferați într-un alt mijloc de transport.

Nu au existat victime omenești, în urma accidentului rutier. Din primele cercetări, se pare că șoferul, un bărbat de 39 de ani, din județul Gorj, ar fi pierdut controlul asupra volanului, iar TIR-ul s-a răsturnat.

La data de 23 noiembrie a.c., în jurul orei 23:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Optași-Măgura, s-a produs un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Gorj. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Conform polițiștilor, șoferul nu consumase alcool. Autocamionul a fost repus pe roți după 20 de ore de la producerea evenimentului rutier.

Foto Stirile Pro Tv/ Video Gazeta de Sud

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole