UNTOLD 2023: Imagine Dragons vine în România!

de | 25.11.2022 09:28 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Trupa Imagine Dragons din SUA vine pentru prima data în România, iar asta se va întâmpla la Festivalul Untold, din 2023.

Artiștii sunt așteptați la cea de-a 8-a ediție a festivalului devenit celebru în toată lumea, ce va avea loc în perioada 3-6 august la Cluj Napoca.

Imagine Dragons este una dintre cele mai mari și îndrăgite trupe de pop rock. Americanii au primit, de-a lungul timpului, mai multe premii: un Premiu Grammy, 10 premii Billboard Music Awards, 5 trofee Teen Choice Awards, 3 American Music Awards, 8 premii BMI Pop Music, un trofeu Echo Music, un MTV Video Music Award şi un World Music Award.

Luni, pe data de 28 noiembrie, abonamentele vor fi puse la vânzare, însă vor putea fi cumpărate doar de cei care se înregistrează pe site-ul festivalului.

UNTOLD a luat naștere din dorința tânărului Bogdan Buta, directorul festivalului, de a aduce în România un eveniment cu un impact extraordinar, care ar putea concura în finala European Festival Awards.

Povestea UNTOLD a început de la un vis, şi anume cel de a organiza cel mai de impact eveniment din România, un festival care ar putea intra în finala European Festival Awards, la cea mai importantă categorie, care să concureze cu cele mai importante nume din industria europeană. Odată ce am stabilit conceptul general al UNTOLD, am participat la unele dintre cele mai apreciate festivaluri şi evenimente muzicale din Europa, printre care Exit, Tomorrowland, Sziget, Ultra Europe, World Club Dome şi Mysteryland, tocmai pentru a înţelege fenomenul, amploarea, dimensiunea unui festival major şi modul în care au ales cei mai mari jucători de pe piaţă să organizeze aceste evenimente, pentru că fiecare are identitatea şi specificul lui”, a transmis Bogdan Buta pentru Business Magazin.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Viață de CARTEA RECORDURILOR! Cum trăiește o pisică peste 120 de ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole