Modernizarea DJ 679 din Ungheni, aproape de final

de | 09.04.2024 14:22 | Județean, Politic

Lucrările de modernizare a DJ 679 din Ungheni se apropie de final. Acest anunț a fost făcut astăîzi de președintele CJ Argeș, Ion Mînzînă, după vizita în teren pe care a făcut-o împreună cu primarul comunei, Iulian Miu.

Sursă foto: screenshot Facebook Ion MînzînăSursă foto: Facebook PSD Argeș

”Am fost împreună cu primarul comunei, Iulian Miu, pe acest drum județean care se întinde pe 7 kilometri. Este o investiție de 17 milioane de lei cu TVA, cu fonduri din creditul pentru dezvoltare accesat de Consiliul Județean Argeș. Lucrările au început anul trecut și la sfârșitul lunii iulie ar trebui să fie finalizate. Și, la cum se lucrează, cred că va fi respectat termenul.

Aici este o muncă de echipă. O muncă de echipă pe care am făcut-o împreună cu toți colegii mei de la nivelul Consiliului Județean, colegii mei parlamentari, colegii mei din Guvernul României. Am făcut echipă și cu oamenii din Primăria Ungheni și, până la urmă, cu cetățenii de aici. Este o investiție care se datorează implicării primarului Iulian Miu. Am văzut și un drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny.

Am convingerea că și în acest an oamenii din Ungheni vor ști ce să aleagă! Suntem echipa care a demonstrat construcție, care a demonstrat constanță și că se poate ca localitățile Argeșului să fie dezvoltate la nivel european!”, a transmis, pe pagina de Facebook, președintele CJ și PSD Argeș, Ion Mînzînă.

”Am de gând să mai implementăm proiecte împreună”

Potrivit informării celor de la PSD Argeș, primarul Iulian Miu, a vorbit de lucrările realizate datorită susținerii avute din partea conducerii județene.

Sursă foto: Facebook PSD Argeș

”Nimeni nu credea vreodată că se va realiza acest proiect până când nu a fost ales domnul Ion Mînzînă președinte al Consiliului Județean Argeș. Datorită dânsului, care m-a înțeles și m-a sprijinit mereu, am ajuns la final cu această investiție. Tot datorită domnului președinte Ion Mînzînă în comuna Ungheni s-au realizat mai multe proiecte de infrastructură. Începând cu modernizarea DN 65 A, drum nereabilitat de 40 de ani. Cu echipa dânsului, cu ajutorul specialiștilor argeșeni de la CNADR am reușit să realizăm și această investiție. Am avut și proiectul de modernizare a unui drum comunal prin Programul ”Anghel Saligny” care ținea de primărie, dar fără domnul Ion Mînzînă și CJ nu puteam să fac nimic. Am de gând să mai implementăm proiecte împreună și sunt convins că acest lucru se va întâmpla în continuare!”, a precizat Iulian Miu, potrivit celor de la PSD Argeș.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Argeș și screenshot Facebook Ion Mînzînă.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Clădirea va fi dotată cu aparatură medicală. Procedurile pentru construirea Laboratorului de radioterapie, în derulare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ion Mînzînă