Mömax! Noul loc preferat din Pitești pentru mobilier și decorațiuni!

de | 12.03.2024 15:45 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Pitești

Acum poți găsi mobilierul perfect pentru casa ta la Mömax, care s-a deschis pe data de 7 martie.

Mömax

Showroomul este unul generos, de 2800 metri pătrați amplasat în cadrul centrului comercial Supernova. Pe lângă gama extinsă de produse pentru casă, Mömax oferă diverse concepte de amenajare a spațiilor, consultanță specializată și servicii profesionale.

- Mömax! Noul loc preferat din Pitești pentru mobilier și decorațiuni!

Mömax este un brand internațional prezent pe piața din România prin cele cinci magazine din Pitești, Timișoara, Oradea, Arad și Cluj-Napoca, plus website-ul moemax.ro.

- Mömax! Noul loc preferat din Pitești pentru mobilier și decorațiuni!

Marea deschidere a venit și cu reduceri! Primii clienți Mömax, care au achiziționat produse în perioada 7-10 martie s-au bucurat de discounturi speciale și au avut ocazia să se înscrie la tombola cu premii constând în vouchere ce pot fi utilizate pentru achiziționarea de piese de mobilier sau obiecte decorative.

momax5 - Mömax! Noul loc preferat din Pitești pentru mobilier și decorațiuni! momax2 - Mömax! Noul loc preferat din Pitești pentru mobilier și decorațiuni!

Cu entuziasm, doresc să anunț inaugurarea primului magazin Momax din sudul țării în orașul nostru. Aici, clienții noștri vor beneficia de promoții constante, iar sortimentul variat al magazinului este conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe. De asemenea, deținătorii de carduri de fidelitate vor avea acces la diverse campanii și reduceri suplimentare.

 

Sunt profund optimistă în privința succesului acestui magazin și sunt convinsă că toți clienții vor fi impresionați de noul concept, în cadrul complexului Supernova.”, a declarat Denisa Tudor, directorul Mömax Pitești.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mömax

Ultimele articole