Momente emoționante la Penitenciarul Mioveni

de | 02.03.2024 14:58 | Județean, Lifestyle

Zi plină de emoție și bucurie, astăzi, 02 martie, pentru o parte din deținuții Penitenciarului Mioveni.

Potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a Penitenciarului Mioveni, persoanele private de libertate selectate cu atenție, au avut ocazia de a se bucura de o zi în libertate alături de copiii lor.

Întâlnirea a fost marcată de jocuri, râsete și veselie.

539c3285 1289 4608 8550 abc013a37d85 - Momente emoționante la Penitenciarul Mioveni cc5545bc c939 41af b520 027ed1891c1d - Momente emoționante la Penitenciarul Mioveni e35ded08 862a 4ce5 a973 fa28731a4358 - Momente emoționante la Penitenciarul Mioveni

Familia este locul în care învățăm lecția iubirii necondiționate, să cultivăm încrederea și să avem grijă de cei dragi. Pentru cei aflați în detenție e important să-și consolideze rolul de părinți și totodată de membri activi ai familiilor lor, chiar și pe durata cât sunt în penitenciar.

69b6671b fd72 44da 875f 882398977bbe - Momente emoționante la Penitenciarul Mioveni

Ieșirea în Comunitate – O zi cu tată – 02.03.2024!
Având cunoștințele necesare dobândite, persoanele private de libertate selectate cu atenție, au avut ocazia astăzi de a se bucura de o zi în libertate alături de copiii lor.

Fiind un element esențial, reintegrarea acestor persoane în societate începe cu revenirea în cadrul familiei.

Sănătatea psihică, sprijinul și echilibrul sunt elemente centrale dezvoltate în cadrul vieții de familie, iar îndatorirea părinților reprezintă un pilon constituțional.
Astăzi, ei au realizat cât de minunată poate fi viața alături de copii, subliniind că familia rămâne fundamentul societății, iar responsabilitatea de a fi tată implică un angajament permanent.

Suntem ferm convinși că lecția predată, plină de emoție și bucurie, a stabilit în mod conștient un echilibru între rațiune, viața familială și un element central al educației, cu impact asupra generațiilor viitoare.

Această inițiativă nu reprezintă doar o ieșire în comunitate, ci și un pas important în diminuarea recidivei.”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Penitenciarului Mioveni

Astfel, în urma acestei întâlniri deținuții au realizat cât de frumoasă poate fi viața alături de copii.

De asemenea, reprezentanții Penitenciarului susțin că această inițiativă reprezintă un pas important în diminuarea recidivei, iar reintegrarea acestor persoane în societate începe cu revenirea în cadrul familiei.

Foto Facebook Penitenciarul Mioveni

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tânăr prins cu trotineta pe Autostrada Soarelui

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Penitenciarul Mioveni

Ultimele articole