Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat de 35 de ani: „S-a aruncat în fața mașinii”

de | 09.04.2023 19:48 | Știri, Eveniment, Național

Un accident mortal a avut loc în capitală, astăzi, 9 aprilie. O șoferiță a lovit un pieton, un bărbat în vârstă de 35 de ani.

La volanul mașinii se afla actrița Monica Odagiu.

Accidentul s-a petrecut în zona Ateneului Român, în dreptul stației STB Luterană.

La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani.

În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, au precizat reprezentanții Poliției Rutiere.

Monica Odagiu a dat primele declarații în legătură cu acest accident teribil:

S-a aruncat în fața mașinii.

A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a transmis actrița, potrivit Antena3 CNN.

Artista Monica Odagiu este fiica chitaristului Gelu Odagiu. Aceasta s-a născut la Brăila iar împreună cu sora ei, Ana, au participat la show-ul „Te cunosc de undeva”. Aceasta a făcut parte și din proiectul „Pariu cu viața” și a participat la celebra emisiune „Vocea României”.

Monica mai este cunoscută publicului și pentru presupusa poveste de iubire pe care ar fi avut-o cu artistul Dan Bittman.

 

Foto: Antena3 CNN

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiectil din Primul Război Mondial găsit în localitatea Leordeni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Monica Odagiu