(VIDEO) ARO Câmpulung – Juventus Bascov 22-0! Antrenorul a făcut circ!

de | 09.04.2023 20:40 | Știri, Județean, Lifestyle

  • Incredibil dar adevărat! Un meci de fotbal s-a încheiat cu scorul de 22 -0!

Imagini de necrezut surprinse sâmbătă, 8 aprilie în Argeș, la un meci de fotbal din Liga a IV a.

Seniorii unei echipe nu s-au prezentat la meci, de frică să nu primească multe goluri iar în locul lor au fost puși să joace juniorii, fotbaliștii care abia terminaseră meciul lor.

Meciul a avut loc la Câmpulung Muscel, acolo unde ARO a învins echipa Juventus Bascov cu scorul incredibil de 22 la 0.

Cum s-a ajuns la o asemenea performanță? După ce juniorii echipei Juventus Bascov au terminat partida jucată la Câmpulung și s-au retras la vestiare, au fost anunțați că trebuie să mai joace un alt meci, să țină locul echipei de seniori a clubului în meciul de campionat cu liderii Ligii a IV a.

Partea cu adevărat amuzantă, pentru unii sau șocantă, pentru alții – a fost când tinerii care au luat locul seniorilor au refuzat să mai iasă de pe teren deși strategia stabilită ar fi fost ca trei sau patru dintre ei trebuiau să se dea accidentați la scurt timp după fluierul arbitrului, potrivit liga2.prosport.ro.

Fotbaliștii de la Bascov nu au respectat acest scenariu, au refuzat să părăsească terenul iar la final scorul a fost de 22 la 0 în favoarea celor de la Câmpulung, spre disperarea antrenorului care a făcut un real circ.

Mai jos puteți vedea și auzi cum antrenorul Noni Cârciumărescu, țipă și înjură, spre amuzamentul celor prezenți la meci.

 

Foto: liga2.prosport.ro

Video: Muscel TV

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Monica Odagiu a lovit mortal un bărbat de 35 de ani: „S-a aruncat în fața mașinii”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole