Motivul halucinant pentru care un tânăr de 21 de ani a fost împușcat în Vama Veche: asculta muzica prea tare

de | 15.07.2023 16:41 | Știri, Eveniment, Național

Un tânăr de 21 de ani a fost împușcat, noaptea trecută, în Vama Veche. Motivul este halucinant – asculta muzica prea tare.

Totul a pornit de la muzica prea zgomotoasă dintr-un camping din Vama Veche. Grupul din care făcea parte victima asculta muzica la un volum destul de ridicat cât să îl deranjeze pe atacator, un bărbat de aproximativ 50 de ani, fost cadru militar, conform Digi24.

Acesta a scos pistolul și a tras, iar glonțul a ricoșat din beton în piciorul tânărului.

Agresorul s-a închis în casă și a amenințat că se sinucide.

Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Mangalia, unde a primit îngrijiri medicale și a fost apoi externat.

De la faţa locului a fost ridicată arma folosită de persoana în cauză, respectiv o armă letală cu glonţ de calibrul 9×19 mm, pe care aceasta o deţinea legal. Bărbatul a declarat că, pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri cu alte persoane din camping, ar fi acţionat accidental pistolul. Bărbatul a fost condus la Clinica de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea examinării neuropsihice”, a informat IPJ Constanţa.

 

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, uz de armă letală fără drept, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor de fapt şi a luării măsurilor legale ce se impun.

 

Foto descriptiv.
Sursa Foto Digi24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: