Mr. Exclusivitate – Proiectul săptămânii: BRADU RESIDENCE

de | 10.07.2023 10:35 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

Ansamblul rezidențial Bradu Residence – preluat în Reprezentare Exclusivă de către MR. Exclusivitate, cuprinde 10 case, cu o arhitectură modernă și interioare de excepție.

Complexul se află în Bradu, foarte aproape de centrul orașului (la numai 4.5 km de Pitești).

Casele se predau la cheie, racordate la toate utilitățile.

mr exclusivitate bradu
BENEFICIILE ANSAMBLULUI:

* COMISION ZERO pentru cumpărător;
* Suprafața utilă 100 mp;
* Terasa 22 mp;
* Le poți achiziționa cu doar 99.000 euro!
* Proiect PARTER (bucătărie, cameră tehnică, living, 2 băi, hol, 3 dormitoare);
* Te poți muta imediat – până comanzi mobila, noi finalizăm casele.

PENTRU MAI MULTE DETALII ȘI PROGRAMARE VIZIONĂRI, NU EZITAȚI SĂ NE CONTACTAȚI LA: 0728.224.393 SAU 0748.177.179.

Mr. Exclusivitate logo

MR EXCLUSIVITATE este un concept antreprenorial 100% românesc, construit de doi oameni ambițioși care au considerat că pot dezvolta o afacere de succes concurând cu nume internaționale din domeniu și câștigându-și locul și respectul în piață.

Astăzi, modelul de afaceri s-a ajustat de la o abordare orientată exclusiv către imobiliare, spre o abordare mai amplă, care implementează conceptul ALL INCLUSIVE, respectiv imobiliare, brokeraj de credite și asigurări, sub o singură umbrelă.

Mr. Exclusivitate propune astfel un parteneriat funcțional antreprenorilor în căutarea unui model de afacere performant. Acest parteneriat presupune responsabilități de ambele părți, funcționând ca o asociere între francizor și biroul francizat, interesele ambelor părți fiind premiza reușitei parteneriatului.

Mr. Exclusivitate devine astfel prima franciză financiară ALL INCLUSIVE cu prezență națională, al cărei scop este succesul francizatului.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mr. Exclusivitate