anchetaonline.ro

Muntenia Fashion Days l-a avut în juriu pe managerul Lexford Castel!

de | 11.08.2022 12:43 | Știri, Eveniment, Județean

Cătălin Gherzan, managerul Lexford Castel a făcut parte, în cursul zilei de ieri, miercuri, 10 august, din juriul festivalului de modă Muntenia Fashion Days, care s-a aflat, în acest an, la a doua ediție.

gherzan - Muntenia Fashion Days l-a avut în juriu pe managerul Lexford Castel!

Un festival care mai descreţeşte frunţile, în această perioadă nesigură. Un festival al frumosului şi al creaţiei”, precizează Cătălin Gherzan, managerul Lexford Castel.

Acest eveniment care pune în valoare piesele vestimentare create de diferiți designeri a fost organizat de către directorul Centrului de Tineret Pitești, Valeria Coman, și de Casa de Cultură Adriana Trandafir din Bascov.

fest - Muntenia Fashion Days l-a avut în juriu pe managerul Lexford Castel!

De asemenea, prestigisul eveniment a fost prezentat de modelul şi asistentul medical, Gianina Petrescu.

Totodată, și directorul comunei Bascov, Gheorghe Stancu, a fost alături de Cătălin Gherzan în juriu. Ceilalți doi participanți deosebiți au fost directoarea Şcolii- Ion Valeria, dar şi jurnalista Dorina Necşuleu.

Atmosfera splendidă de festival a fost întreținută de Ansamblul Doina Argeşului, care a reușit să se armonizeze perfect cu tema creațiilor de modă.

La final, cele mai frumoase ținute create de designerii de modă din toată țara au fost premiate.

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a emis autorizația construirii tronsonului 4 din Drumul Expres Craiova – Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan