ACUM! Un bărbat din Argeș care era dat în urmărire, a fost prins în apropiere de Timișoara!

de | 11.08.2022 13:26 | Știri, Eveniment, Pitești

Un bărbat din Pitești, de 34 de ani, care a fost dat în urmărire și pe numele căruia era emis un mandat de arestare preventivă, a fost depistat de polițiști din Săcălaz în Beregsău Mare. În urma prinderii acestuia, oficialii de poliție l-au introdus în Penitenciarul Timișoara.

Bărbatul a fost depistat de către polițiștii Secției 2 Rurale din Săcălaz în localitatea Beregsău Mare, după ce aceștia l-au rugat să se legitimeze. Se pare că bărbatul nu avea asupra sa niciun act de identitate și le-a oferit organelor oficiale de poliție date false de identitate. Polițiștii l-au dus pe bărbat la sediul de poliție pentru a verifica infrmațiile, iar în urma lor, s-a constat că acesta este de fapt, din Pitești, județul Argeș, iar pe numele acestuia era emis un mandat de arestare preventivă.

Se pare că mandatul de arestare emis pe numele bărbatului era pentru săvârșirea de infracțiuni economice: înșelăciune, fals informatic și fals în înscrisuri sub semnătură privată, informează tion.ro.

Acesta a fost escortat de către polițiști și a fost introdus în Penitenciarul Timișoara.

 

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Muntenia Fashion Days l-a avut în juriu pe managerul Lexford Castel!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești