anchetaonline.ro

O femeie s-a înecat în râul Tisa – Îi spusese fiicei ei înainte să plece de acasă!

de | 11.08.2022 14:14 | Știri, Eveniment, Național

O femeie de 53 de ani, din localitatea Remeţi a fost găsită moartă în apele râului Tisa, în imediata apropiere a graniţei româno-ucrainene, a precizat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma. Se pare că aceasta îi spusese ce avea de gând să facă chiar fiicei ei, înainte să plece de acasă.

Poliţiştii Secţiei 6 Rurală Sarasău, au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că mama sa a plecat de la domiciliu cu intenţia de a se sinucide. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au procedat la căutarea femeii dispărute, iar după aproximativ 40 de minute de căutări în locul indicat, aceasta a fost găsită decedată”, a anunțat Ionela Cozma.

Femeia a fost scoasă din râ de lucrătorii ISU Sighetu Marmaţiei, iar ulterior, acesta a fost dus la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmaţiei pentru efectuarea necropsiei, scrie Agerpres.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Resuscitare în centrul Piteștiului! S-a prăbușit în fața bisericii!

Citește articolele pe același subiecte: ISU
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism an II, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare: