A murit o cunoscută creatoare de modă, la doar 42 de ani!

de | 09.01.2024 09:59 | Știri, Eveniment

A murit o cunoscută creatoare de modă româncă. Este vorba despre designerul Delia Lazar, care s-a stins la vârsta de doar 42 de ani.

a murit delia lazar 42 ani 879616 - A murit o cunoscută creatoare de modă, la doar 42 de ani!

Sursa Foto Antena 3 CNN

Ultimul mesaj făcut de către creatoarea de modă a fost publicat în data de 30 decembrie 2023.

Anul acesta m-a învățat să nu renunț niciodată. M-am confruntat cu atâtea provocări dar le-am înfruntat cu curaj. Știu că voi răzbate in tot ce va urma…

M-a învățat să renunţ la iluzia controlului. Sunt lucruri care se vor întâmpla indiferent dacă îmi place sau nu. Atâta timp cât am încredere în proces și fac tot posibilul, totul va fi în regulă! M-a învățat să accept schimbarea. Oportunitățile se vor prezenta întotdeauna celor care sunt pregătiţi, iar eu sunt dispusă să accept schimbarea dacă aceasta va duce la o versiune mai bună a mea!

Țin să le mulțumesc tuturor celor care mă respectă. Celor care mă consideră un prieten. Celor care mă iubesc.

Celor care se gândesc la mine din când în când. Celor care îmi dau un sfat bun. Celor care-mi dau puterea de a continua.

Celor care mă susțin şi mă acceptă aşa cum sunt.

Vă mulțumesc!”, a relatat aceasta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Creatoarea de modă Delia Lazăr a înființat, la sfârșitul anului trecut, Asociația Culturală Bonheur, prin intermediul căreia intenționa să-și continue activitatea și proiectele, conform Antena 3 CNN.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un hotel din centrul vechi al Bucureștiului a ars!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole