A murit după ce a mâncat cozonac! Deținută de la Penitenciar- găsită fără viață

de | 13.04.2023 12:07 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

A murit după ce a mâncat cozonac! Deținută de la Penitenciar- găsită fără viață

Caz șocant într-un penitenciar din România! O deținută s-a prăbușit la pământ și a murit imediat după ce ar fi mâncat o felie de cozonac.

Incidentul a avut loc la Penitenciarul de Femei Târgșorul Nou, din Prahova, miercuri seara. Femeia, în vârstă de 70 de ani, a mâncat felia de cozonac, iar apoi a acuzat o stare de rău, respirând tot mai greu, potrivit Antena 3 CNN.

Medicii Penitenciarului de Femei au intervenit pentru a-i corda primul ajutor și au început manevrele de resuscitare. De asemenea, personalul a sunat la 112 pentru a solicita sprijin.

Din nefericire, în ciuda efortului depus de medici, deținuta nu a putut fi salvată.

Potrivit reprezentanților penitenciarului, femeia suferea de mai multe afecțiuni cronice.

În data de 12 aprilie 2023, în jurul orelor 19.50, la nivelul Penitenciarului de Femei Ploieşti – Târgşorul Nou personalul de supraveghere din cadrul secţiei regim deschis a fost alertat cu privire la faptul că persoana privată de libertate A.N.V., în vârstă de 70 ani, prezenta stări de rău şi tulburări respiratorii. Personalul medical al unității de detenție a intervenit imediat pentru acordarea primului ajutor și a început manevrele de resuscitare, concomitent fiind apelat Serviciul Unic de Urgență 112. În pofida eforturilor depuse, decesul a fost declarat la ora 20:44, au transmis reprezentanții Penitenciarului de Femei Târgșorul Nou.

Foto descriptiv Digi 24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Paște 2023: Programul marilor magazine! Vezi orarul de funcționare al supermarketurilor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Penitenciarul Târgșor

Ultimele articole