A murit Matthew Perry, starul din ”Friends”

de | 29.10.2023 09:00 | Național, Importante, Lifestyle

Îndrăgitul actor american Matthew Perry, care a jucat rolul lui Chandler Bing în „Friends”, a murit. El a fost găsit fără suflare în locuința sa din Los Angeles.

La vârsta de 54 de ani, Matthew Perry a părăsit această lume, lăsând în urmă amintiri dureroase și o moștenire artistică remarcabilă.

Celebrul actor a fost găsit fără suflare într-un jacuzzi din locuinţa sa din Los Angeles, scrie Hollywood Reporter care citează surse oficiale din cadrul anchetei.

Autorităţile au fost chemate la faţa locului sâmbătă, în jurul orei 16.00, unde actorul a fost descoperit fără semne vitale.

Decesul său a fost confirmat într-o declarație publicată de NBC, rețeaua de televiziune care a difuzat „Friends” timp de 10 ani, pe platforma de socializare X, fostul Twitter,

Suntem incredibil de întristați de dispariția prematură a lui Matthew Perry. El a adus atât de multă bucurie pentru sute de milioane de oameni din întreaga lume cu sincronizarea sa comică perfectă și inteligența sa ironică. Moștenirea lui va dăinui prin nenumărate generații”, se precizează în mesajul NBC Entertainment.

După aflarea tragicului eveniment, Warner Bros a transmis un mesaj despre îndrăgita vedetă:

Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați”, a transmis Warner Bros.

Surse din anchetă susțin că o eventuală crimă este exclusă. Nici droguri n-ar fi fost găsite lângă cadavru, iar polițiștii cred că actorul s-ar fi înecat accidental.

Medicii legiști vor determina cauza morţii, după autopsie.

Matthew Perry s-a născut la 19 august 1969 în Williamstown, Massachusetts şi a fost nominalizat de trei ori la premiile Emmy şi o dată la Globul de Aur. Actorul a câştigat TV Guide Awards şi Teen Choice Awards.

Celebrul actor și-a început cariera de copil, cu roluri în „Charles in Charge” și „Beverly Hills 90210”. De asemenea, Matthew Perry a jucat alături de River Phoenix în filmul „A Night in the Life of Jimmy Reardon” în anii 1980 și la începutul anilor 1990.

Dar celebritatea a venit când a jucat rolul lui Chandler Bing în „Friends”, un sitcom despre șase newyorkezi singuri, care trec prin problemele vârstei adultă, care a avut premiera pe NBC în 1994.

El  jucat acest rol pe parcursul celor 10 sezoane ale serialului, între 1994 și 2004.

sursă foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Sunt anunțate transporturi agabaritice în Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Matthew Perry

Ultimele articole