Mușătești: A vrut să incendieze mașina vecinului și a ajuns după gratii

de | 29.03.2024 14:11 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi 15:20

Bărbatul de 60 de ani, din Mușătești, care a încercat să incendieze mașina vecinului și l-a amenințat cu toporul, a fost dus în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Bărbatul de 60 de ani, reținut, ca urmare a săvârșirii, în stare de recidivă, a infracțiunilor de distrugere prin incendiere sub forma tentativei și amenințare, fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței, iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, transmite IPJ Argeș

Știrea inițială

Un bărbat de 60 de ani, din Mușătești, a fost reținut pentru 24 de ore după ce a încercat să dea foc la mașina unui vecin.

Incidentul grav a avut loc în noaptea de 28 spre 29 martie, în jurul orei 23:00.

În urma unui conflict între cei doi consăteni, bărbatul de 60 de ani a dat foc la prelata aflată pe autoturism, cu intenția de a incendia mașina. Mai mult de atât, l-ar fi amenințat cu un topor pe proprietarul acestuia.

Oamenii legii au fost sesizați prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Domnești s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând la fața locului persoana bănuită, respectiv un bărbat de 60 de ani, din Mușătești, care a fost condus la sediul poliției, pentru cercetări.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere prin incendiere și amenințare, conform art. 253, alin, 4 și art 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș.”, transmite IPJ Argeș

Bărbatul a fost dus la secție, pentru audieri, iar după administrarea probatoriului, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto descriptiv Facebook Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poiana Lacului: A dat foc la gunoiul de grajd și a ajuns cu arsuri la spital

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mușătești