Un tânăr de 19 ani a rămas fără mașină după un control la frontieră. Ce descoperire au făcut polițiștii

de | 29.03.2024 13:54 | Județean, Eveniment

Un tânăr de 19 ani, din Iași, a rămas fără maşina în valoare de 73.000 de lei, după ce poliţiştii de frontieră de la Stânca au făcut mai multe verificări.

Ieri, 28 martie, în jurul orei 05.50, tânărul s-a prezentat pentru control, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași. El se afla la volanul unui autoturism marca Audi A5, an fabricație 2009, înmatriculat în Italia.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă emisă de către autoritățile din Italia la data de  25.03.2024.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia, la data de 25.03.2024.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că, la rugămintea unui conațional, a preluat autoturismul în cauză pentru a-l transporta în Republica Moldova. Acesta a mai menționat că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este furat sau implicat în vreun litigiu.”, transmite Poliția de Frontieră Română

Potrivit Poliției de Frontieră, mașină a fost indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la infracțiunea de furt.

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poiana Lacului: A dat foc la gunoiul de grajd și a ajuns cu arsuri la spital

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția de Frontieră