Eveniment organizat la Mioveni cu ocazia aniversării a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române

de | 29.03.2024 13:45 | Administrație, Mioveni

Sâmbătă, 30 martie, Inspectoratul Județean Argeș va organiza la Mioveni, o activitate de promovare a profesiei de jandarm, precum și o expoziție de tehnică și armament.

la Mioveni
Evenimentul organizat cu ocazia aniversării a 174 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române se va desfăsură pe platoul din Centru Civic Mioveni, în intervalul orar 10:00 – 14:00.
Vizitatorii pot vedea tehnica folosită în diferite misiuni din dotarea jandarmilor, materialele specifice jandarmilor montani, precum şi o parte dintre cele mai noi autovehicule aflate în dotarea inspectoratului, anună organizatorii.
Totodată, cu această ocazie persoanele care își doresc să urmeze o carieră militară pot afla mai multe detalii direct de la sursă.
la Mioveni
De la eveniment nu vor lipsi nici partenerii patrupezi ai jandarmilor, care le vor arăta celor prezenți abilitățile dobândite pe parcursul stagiilor de pregătire, mai anunță organizatorii.
Vă așteptăm în număr cât mai mare să fiți alături, mâine, de jandarmii argeșeni”, transmit reprezentanții administrației din Mioveni. 
Foto: Facebook 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni! Ghişee deschise şi sâmbătă, 30 martie pentru Taxe şi Impozite

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni