Muzeul Județean Argeș vă invită la vernisajul expoziției „Flori pentru mama”.

de | 06.03.2024 12:38 | Cultură, Pitești

Joi, 7 martie la ora 10.00, Muzeul Județean Argeș vă invită într-un refugiu de calm și armonie, la vernisajul expoziției „Flori pentru mama”.

vernisaj muzeu

Expoziția, face referire la femeie și la preocupările ei, dezvăluie contribuția fiecărui artist, la materializarea prin pictură a unei sărbători atât de prețioase, luna martie, dedicată femeii”, transmit organizatorii.

În cadrul expoziției puteți admira lucrări din colecția de artă naivă a muzeului, semnate de nume cunoscute în pictura naivă românească precum: Catinca Popescu, Maria Lupu, Maria Gogoiu, Valeria Tofan și mulți alții.

Cei interesați de expoziție trebuie să știe că aceasta va fi deschisă publicului până la data de 8 aprilie 2024 la Galeria Națională de Artă Naivă, intrarea din Bulevardul Eroilor.

Aceasta poate fi vizitată de luni până duminică, în intervalul orar  9.00 -19.00.

Muzeul Judetean Arges

Foto: Facebook Muzeul Județean Argeș.

Reamintim faptul că Muzeul Județean Argeș este o instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Argeș.

Foto: Muzeul Județean Argeș.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Petreceți 8 Martie la Club Hush alături de Red Parlament

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: