Nebuni pe șosele! 123 km/h pe drumurile din Băiculești!

de | 18.04.2022 16:40 | Știri, După subiect, Eveniment, Rural

Un șofer vitezoman, din localitatea argeșeană Băiculești, a fost potolit de polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș, după ce l-au prins pe acesta circulând cu viteză extrem de mare în localitate.

Omul, în vârstă de 46 de ani, conducea pe DN 7C, în Băiculești, cu viteza de 123 km/h. Limita pe sectorul de drum respectiv este de 50 km/h, motiv pentru care, oamenii legii l-au lăsat pe conducătorul auto fără permis de conducere pentru 120 de zile. Mai mult, acesta s-a ales cu o amendă usturătoare în valoare de 1.305 lei.

În ziua de 17 aprilie a.c., polițiștii Biroului Rutier Curtea de Argeș au depistatâ un bărbat de 46 de ani, din același municipiu, care conducea un autoturism pe DN 7C, pe raza localității Băiculești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 123 km/h (limita de pe sectorul de drum unde a fost constatată abaterea fiind de 50 km/h).

Ca urmare a abaterii constatate, bărbatul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație”, au transmis oamenii legii.

Atenție, șoferi! Viteza ucide

Polițiștii argeșeni avertizează că viteza și graba pot produce situații neplăcute în trafic, ba chiar pot conduce la adevărate tragedii și accidente rutiere soldate cu morți.

Recomandările polițiștilor:

– Acționați cu moderație pedala de accelerație;
– Circulați preventiv, adaptând viteza de deplasare la condițiile din trafic și cele meteorologice;
– Respectați limitele legale de viteză;
– Nu vă angajați în depășiri riscante;
– Înainte de schimbarea direcției de mers nu uitați să vă asigurați;
– Politețea rutieră trebuie să primeze;
– Respectați indicațiile polițiștilor rutieri care se află în trafic.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Băiculești

Ultimele articole