(VIDEO) Au văzut moartea cu ochii! Șoferi de tir- scăpați ca prin minune dintr-un teribil accident

de | 18.04.2022 17:30 | Știri, După subiect, Eveniment, Importante, Județean

INFORMAȚII NOI

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier Argeș, ambele tiruri se deplasau pe sensul de mers Pitești spre Câmpulung, în momentul în care unul dintre acestea a intrat în coliziune cu cel de-al doilea. Ambele au pătruns pe contrasens. Oamenii legii sunt la fața locului pentru sprijinirea degajării părții carosabile și reluarea traficului rutier.

Cele două tiruri mergeau în paralel atunci când roata celui de pe prima bandă a explodat și a intrat involuntar în cel din partea stângă. Ambele au pătruns pe contrasens și s-au oprit, pe podul de peste râul târgului, aproape de a cădea în apă.

Doar o minune a făcut ca din față să nu vină vreo mașină. Ambii șoferi au trecut prin momente de panică, dar au refuzat transportul la spital.

Din cauza accidentului traficul a fost complet blocat de la Câmpulung către Pitești, fiind reluat abia în jurul orei 22:30.

Din verificările efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 43 de ani, din Budeasa, care conducea un ansamblu rutier (format din cap tractor și semiremorcă basculabilă), pe DN 73, pe banda 1, având sensul de mers Pitești spre Câmpulung, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă deosebit de periculoasă și a unei posibile defecțiuni tehnice, a intrat în coliziune cu un alt ansamblu rutier, (format din autocamion și remorcă pentru transport de vehicule), care se deplasa în aceeași direcție, pe banda 2.

În urma coliziunii, atât al doilea ansamblu, cât și primul, au fost proiectate pe sensul opus, rupând glisierele metalice de protecție ce separau cele două sensuri de deplasare.

Din fericire, nici o persoană nu a suferit leziuni. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, urmând să fie emise autorizațiile de reparație auto, precum și documente de constatare și aplicare a sancțiunii contravenționale ce se impune ca urmare a normelor rutiere încălcate”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

 

INFORMAȚII INIȚIALE

Un accident rutier a avut loc, în această după-amiază în localitatea Micești, în zona podului Belu, acolo unde două tiruri s-au ciocnit. Potrivit primelor informații, unuia dintre autotrenuri i-a explodat roata stângă, moment în care a intrat în celălalt tir pe care l-a împins pe sensul opus de mers.

accident tiruri micesti - (VIDEO) Au văzut moartea cu ochii! Șoferi de tir- scăpați ca prin minune dintr-un teribil accident

La locul evenimentului rutier au ajuns pompierii de la Detașamentul Mioveni cu două echipaje cu o autospecială de intervenție și o ambulanță de prim ajutor calificat.

accident-micesti

Accident Micești, foto ISU Argeș

Pompierii asigură zona împotriva izbucnirii unui posibil incendiu, deoarece sunt scurgeri de lichide combustibile pe carosabil.
Din primele informații, nu sunt persoane rănite.

Traficul este complet blocat.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Untitled collage - (VIDEO) Au văzut moartea cu ochii! Șoferi de tir- scăpați ca prin minune dintr-un teribil accident

Ce a pățit șoferul care a forțat bariera de la Costești și a fost lovit de tren!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | Mioveni | Pitești

Ultimele articole