anchetaonline.ro

Nectarul Văii Cârcinov – sucuri naturale marca Juki Fruti Cold

de | 02.08.2023 15:30 | Știri, Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

În toamna anului 2018, Juki Fruti Cold SRL a pus bazele unei linii de producţie pentru fabricarea de sucuri naturale, iar proprietarii societății s-au ocupat personal de colectarea fructelor.

Cultivate cu grijă în livezile de pe Valea Cârcinov, de la Boțești, Dobrești şi Cândești, prin vechile metode practicate de fermieri şi strămoşi, aşa cum au învăţat argeşenii din tată-n fiu, cu propriile mâini şi fără substanţe chimice, fructele şi legumele utilizate pentru fabricarea sucurilor produse de Juki Fruti Cold sunt 100% organice.

Pentru început, producătorul a optat pentru două tipuri de sucuri naturale, Juki Fruti Cold oferind spre desfacere suc de mere şi suc de mere şi gutui cu pulpă. Produsele au fost foarte bine primite şi apreciate de consumatori, ceea ce a motivat iniţiatorii acestui nou proiect să vină cu noi reţete. Astfel, venind în întâmpinarea preferinţelor consumatorilor, Juki Fruti Cold a continuat să pregătească noi combinații de fructe, urmând să introducă rețete noi precum sucuri din pere, morcovi, dar şi sucuri din mere crețești, speciale pentru diabetici.

Sucurile naturale de la Juki Fruti Cold sunt create din dorința de a păstra tradiția unui gust autentic și tradițional. Sucul produs sub marca Nectarul Văii Cârcinov este natural sută la sută, fără aditivi, coloranți, stabilizatori, conservanți, arome, zahăr sau apă!

Juki Fruti Cold

Sucurile naturale din fructe proaspăt stoarse – izvor de sănătate

Te-ai gândit vreodată că bei prea multe sucuri cumpărate de la magazin, despre care nu știi cum au fost preparate și ce conțin?

Sucurile naturale din fructe și legume sunt cele mai sănătoase, printre beneficiile consumării acestora numărându-se acela că reprezintă adevărate cure de detoxifiere, dar și că au un aport sporit la îmbunătățirea sistemului imunitar. Vitaminele și antioxidanții le fac ideale pentru a fi consumate zilnic, oferind organismului o protecție ridicată în fața afecțiunilor cu care ne confruntăm zi de zi.

Antioxidanții au un efect important și în combaterea radicalilor liberi, substanțe periculoase care afectează arterele și duc la apariția bolilor cardiovasculare. Sucul natural este, de asemenea, mai ușor de digerat, ceea ce reprezintă un beneficiu în sine, mai ales pentru persoanele care au probleme digestive. Substanțele prezente în fructe și legume, cum ar fi betacarotenul, antioxidanții, vitaminele C și E, au un rol important în organism, pentru că ajută la eliminarea toxinelor din sânge și contribuie la sănătatea ficatului, unul dintre organele vitale ale corpului uman.

Unde găseşti sucurile Juki Fruti Cold?

În rețelele de magazine Prima și Jam
Prin comenzi la telefon: 0742.621.517

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nectarul Văii Cârcinov