O parte din salvatorii din Argeș s-au întors din misiune!

de | 02.08.2023 15:37 | Știri, Eveniment, Județean

Cei șapte salvatori din Argeș s-au întors în această dimineață.

Au fost așteptați cu aplauze și felicitați de către conducerea inspectoratului pentru disponibilitatea pe care au avut-o de a răspunde, fără să stea prea mult pe gânduri, la solicitarea autorităților elene, dar și pentru modul profesionist în care au acționat la stingerea incendiilor de vegetație.

Acestora le-a fost arătată apreciere de către locuitorii din zonele în care au intervenit, pentru că s-a putut observat devotamentul și curajul în momentele în care acționau cu fumul dens ce acapara cerul, iar focul putea veni de oriunde.

În misiuni, salvatorii argeșeni alături de ceilalți colegi din țară, chiar și cu omologii eleni sau din alte țări.

În acest moment, tehnica de intervenție și cei 10 pompieri argeșeni plecați în data de 19 iulie, fac tot ce pot pentru ca incendiile să nu mai distrugă tot ceea ce întâlnesc în cale.

Un coleg ne-a spus că în momentul în care intrau în serviciu, mergeau direct la incendii și erau deja obișnuiți cu imaginile cumplite în care casele cetățenilor ardeau cu flăcări violente.”, transmite ISU.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un bărbat care a încercat să se sinucidă, și-a înjunghiat iubita care voia să îl oprească, apoi și-a dat foc și s-a spânzurat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole