Negocieri intense! Un militar amenință că se aruncă de la etajul 7 al unui bloc din Timișoara!

de | 08.06.2023 15:24 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, amenință că va recurge la un gest extrem și se aruncă de la etaj.

El a ieșit pe geamul unui apartament situat la etajul 7 al unui bloc de pe Calea Şagului din Timişoara și a transmis ca se va sinucide.

La fața locului, au intervenit polițiștii Secţiei 3 Timişoara, pompierii, echipaje SMURD, dar și un negociator din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Un bărbat în vârstă de 37 de ani ameninţă că se arunca de la etajul 7 al unui bloc situat pe Calea Sagului din Timisoara. La faţa locului sunt poliţiştii Secţiei 3 Urbane Timişoara, negociatorul din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Timiş, pompierii şi un echipaj medical”, a transmis IPJ Timiş.

Potrivit unor surse, tânărul este cadru activ al MApN şi are gradul de plutonier, iar motivul pentru care vrea să recurgă la un asemenea gest este că ar fi depresiv din cauza unor probleme legate de serviciu, relateaza antena3.ro

De câteva ore, soţia sa se află împreună cu negociatori din poliţie în apartament și încearcă să-l convingă să renunţe la ameninţări.

Pentru a evita un eveniment tragic, pompierii au instalat o saltea pneumatică lângă bloc.

Pentru consiliere în situaţii de criză suicidară, puteţi contacta un specialist de la Alianţa Română de Prevenţie a Suicidului, la numărul de telefon 0800 801 200 (apelabil gratuit la nivel naţional din orice reţea) sau prin email la sos@antisuicid.ro.

sursă foto stirilekanald.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cetăţean pakistanez jefuit în Pitești! O persoană a fost arestată și două se află sub control judiciar

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timiș | Timișoara

Ultimele articole