Nereguli de 5.000 de lei – găsite în casele de pariuri din Pitești!

de | 13.09.2022 18:44 | Știri, Eveniment, Pitești

În cursul zilei de ieri, 12 septembrie, organele de poliție din cadrul compartimentelor Sisteme de Securitate de la Secțiile 1 și 4 Poliție Pitești au acţionat cu scopul prevenirii și combaterii infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici. Astfel, polițiștii au verificat modul de organizare cu privire la manipularea, depozitarea și transportul valorilor monetare și respectarea normelor de lucru interne.

Organele oficiale au verificat 5 obiective la care este obligatorie organizarea unui dispozitiv de pază. Printre acestea s-au enumerat 3 domenii de activitate pariuri sportive și jocuri de noroc și 2 societăți comerciale.

La 3 dintre ele, în urma controalelor, au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 5.000 de lei.

Astfel, neregulile constatate de către organele de ordine au fost: nerespectarea prevederilor planului de pază și neîntocmirea analizei de risc la securitate fizică sau nerevizuirea acesteia.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trupul neînsuflețit al liberalului Marius Postelnicescu va fi depus la Biserica Mavrodolu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești