Netflix nu va mai funcționa pe anumite dispozitive din România de la 1 aprilie

de | 24.03.2024 08:41 | Național, Lifestyle

Netflix este una dintre cele mai cunoscute, dar și folosite platforme de streaming din lume. Pentru că poți viziona filmele și serialele tale favorite în repetate rânduri, compania a devenit extrem de căutată în toate colțurile lumii.

Din păcate, această platformă de streaming nu va mai fi funcțională pe unele dispozitive din țara noastră începând cu data de 1 aprilie 2024.

Potrivit stiripesurse.ro, platforma nu va mai fi disponibilă pe dispozitivele precum playerele Blu-ray Samsung și televizoarele Smart TV de la Sony, Panasonic și Hitachi, precum și pe Sony PlayStation Vita și PlayStation TV.

Mai exact, Netflix va dispărea de pe televizoarele Sony făcute între anii 2011 și 2013, dar și cele cu playerele Blu-ray Disc, din cauza unor limitări tehnice.

Compania a anunțat că dispozitivele vechi nu mai pot face față cerințelor tehnice ale serviciului de streaming.

Aplicația va fi eliminată și de pe televizoarele Sony Bravia din seriile KDL, cu diagonalele cuprinse între 24 și 84 de inch, cititoarele de CD Blu-ray din seriile BDP şi sistemele Blu-ray Disc Home Theater din seria BDV.

Potrivit sursei citate, producătorii platformei au luat această decizie de a șterge aplicația de pe dispozitivele învechite pentru a reduce costurile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Urmărire în trafic! Elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina prins fără permis pe motocicletă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Netflix

Ultimele articole