Urmărire în trafic! Elev al Şcolii de Poliţie din Câmpina prins fără permis pe motocicletă

de | 23.03.2024 23:56 | Național, Eveniment

Vrea să poarte uniforma de polițist, dar încalcă legea înainte să aibă ocazia să o aplice. Este vorba despre un tânăr de 18 ani din Drobeta-Turnu Severin, elev al Şcolii de Poliţie de la Câmpina.

Deși nu are permis de conducere, tânărul a ieșit astăzi  la plimbare cu motocicleta. În jurul orei 11:50, pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Drobeta-Turnu Severin polițiștii rutieri i-au făcut semn să tragă pe dreapta. Însă acesta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, urmând astfel o cursă nebună.

Văzând faptul că tânărul nu oprește, polițiștii au plecat în urmărirea lui. La un moment dat, el a lovit autospeciala de poliţie, care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, relatează news.ro

Astfel, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată de un agent de poliție din cadrul Biroului Rutier cu privire la faptul că, aflându-se în timpul serviciului, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Din verificările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier s-a stabilit că în data de 23 martie a c., ora 11.50, un echipaj de poliţie din cadrul Biroului Rutier, în timp ce supravegherea traficul pe bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu, a efectuat semnal de oprire unei motociclete, al cărei conducător auto a refuzat să oprească. Poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia, reuşind interceptarea pe strada Vodiţa din municipiu, unde la intersecţia cu strada Negoiu tânărul de 18 ani, din Drobeta-Turnu Severin, nu s-ar fi asigurat la schimbarea direcţie de mers şi a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie ce aparţine IPJ Mehedinţi, care avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase”, transmite IPJ Mehedinţi.
Din fericire, în urma accidentului, au rezultat doar pagube materiale.
Ambii conducători au fost testaţi cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.
Potrivit sursei citate, în momentul incidentului tânărul se afla în timpul liber, iar în urma ispravei sale s-a ales cu dosar penal.
De asemenea, s-a mai stabilit că tânărul de 18 ani este elev al Şcolii de Poliţie «Vasile Lascăr» Câmpina din anul 2023 şi se afla în timpul liber. Totodată, acesta a condus motocicleta fără a poseda permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus. În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, mai transmite IPJ Mehedinţi.
Foto descriptiv: Digi24
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mehedinți