NEWS! Regele Charles al III-lea vine în vizită în România!

de | 15.05.2023 18:46 | Știri, Eveniment, Național

Conform surselor Antena 3 CNN, Regele Charles al III-lea ar putea vizita România, la începutul lunii iunie. Ar fi prima sa vizită în ţara noastră după ce a fost încoronat.

Ar fi un semnal extrem de important dacă Regele Chales al III-lea va veni în România, la mai puțin de o lună de la încoronarea sa, undeva la începutul lunii iunie.”, a informat Maria Coman, realizatorul Antena 3 CNN

.

Deocamdată însă, nu sunt foarte multe informații clare nici în legătură cu eventualul program pe care l-ar putea avea în țara noastră, dar cred că putem să speculăm să spunem că va merge cu siguranță la Viscri, locul care l-a făcut, de altfel, să se îndrăgostească de România și să revină aici atât de frecvent și să investească în țara noastră.

Sursa Foto g4media.ro

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident rutier pe DN1! Trei mașini implicate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole