anchetaonline.ro

Nici măcar o zi fără „zmei” la volan

de | 29.06.2022 21:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Șoferii care se cred „zmei” la volan nu lipsesc nici măcar o zi de pe străzile din județul Argeș, polițiștii rutieri confruntându-se zilnic cu vitezomani pe șosele.

De exemplu, polițiștii câmpulungeni au aplicat 20 de amenzi, în valoare totală de 26.100 de lei și au reținut 8 permise de conducere, în cadrul unei acțiuni desfășurată cu scopul reducerii riscului rutier generat de conducerea cu viteză excesivă.

Astfel, un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung a fost prins de oamenii legii, în timp ce conducea o mașină pe DN 73, în Schitu Golești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 121 km/h.

Tot în categoria „zmeilor la volan” intră și un tânăr de 18 ani, din Stâlpeni, cu permisul abia obținut, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 106 km/h, tot pe DN 73.

Ambii șoferi au fost amendați cu suma de 1.305 lei și au rămas fără permisele de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Foto trans.info

Citiți, de asemenea, pe achetaonline.ro:

Noi angajări în spitalele din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung