Nicio zi fără vitezomani pe străzile argeșene!

de | 21.03.2024 16:01 | Județean, Eveniment

Ieri, 20 martie, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile de prevenire a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum sunt conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

În timpul acțiunilor, polițiștii Biroului Rutier Pitești au depistat, pe DN 65B, un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 124 de km/h, pe un tronson de drum cu limita de 70 km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, piteșteanul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Pieton pentru trei luni de zile a rămas și un tânăr de 32 de ani, din Mioveni. Acesta a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73E, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 145 de km/h.

Fără permis a rămas și o femeie, de 47 de ani, din Bradu. Șoferița a fost depistată de polițiști conducând cu viteză excesivă un autoturism, pe DN 65B, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 130 de km/h, pe un tronson de drum cu limita de 70 km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, femeia a fost sancționată contravențional, iar permisul de conducere i-a fost reținut pentru 90 de zile.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Forțe proaspete la ISU Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Mioveni | Pitești

Ultimele articole