Restaurant Marcea by PataNegra transformă momentul tău special într-o amintire de neuitat

de | 21.03.2024 15:55 | Ștefănești, Lifestyle

Dacă 2024 este un an special pentru tine și vrei să îl celebrezi cu oameni dragi ție, restaurantul Marcea by PataNegra e spațiul perfect pentru evenimentul tău.

Marcea restaurant
MarceabyPatanegra e locul unde modernismul se îmbină cu stilul vintage și unde ia naștere iubirea pentru mâncare, artă și distracție.
Cauți armonie atât în mediul ambient, cât și în gastronomie? Îți dorești să descoperi magie culinară și o atmosferă boemă? Vino atunci la restaurantul MarceabyPatanegra, dorințele tale sunt aici împlinite
Marcea restaurant

Restaurantul Marcea by Pata Negra este un loc al rafinamentului și al gusturilor alese, cu preparate iberice autentice, pline de savoare, alăturate vinurilor autohtone, din strugurii copți în viile Ștefăneștiului.

Marcea by Pata Negra
Pata Negra se descrie ca fiind un concept diferit, care înglobează o echipă formată în Spania, iar rețetele din meniul său reunesc bucătăria iberică modernă cu cea clasică.

Marcea by Pata Negra

Marcea by Pata Negra promite o nouă experiență gastronomică, oferită de preparatele mediteraneene, care poartă semnătura chef Angi, cea care a definit gusturile mâncărurilor de la Pata Negra Copas y Tapas București.

Deliciile culinare iberice sunt acompaniate de întreaga gamă de vinuri ale Cramei Marcea.

Marcea Pata Neagra

 

Foto: Facebook Restaurant Marcea by PataNegra

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Băutura care va fi gratis în baruri și restaurante

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marcea by PataNegra

Ultimele articole