Nicio zi fără vitezomani la volan! Argeșean prins cu 126 km/h în localitate

de | 14.09.2023 19:03 | Județean, Eveniment

Viața argeșenilor este pusă în pericol de șoferii vitezomani. Din păcate, nu trece nicio zi fără ca aceștia să își facă simțită prezența pe străzile din Argeș.

Ieri, 13 septembrie, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au continuat acțiunile de prevenire a încălcărilor normelor rutiere cu risc crescut de provocare a unor accidente de circulație, cum sunt conducerea cu viteză excesivă, sub influența substanțelor psihoactive sau a alcoolului.

Activitățile au fost desfășurate atât pe raza municipiului Câmpulung, cât și în localitățile din mediul rural de pe raza de competență.

Astfel, în urma acestora, oamenii legii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 13.920 de lei, și au reținut 5 permise de conducere.

Fără permis, din cauza vitezei!

În timpul acțiunilor, polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat, pe DN 73 – Schitu Golești, un bărbat de 38 de ani, din Poienarii de Muscel, care conducea un autoturism cu viteză excesivă, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 126 de km/h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.175 de lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

foto descriptiv gds.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Atenție, șoferi! Transporturi agabaritice pe ruta Negoiești – Bascov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: DN 73

Ultimele articole