anchetaonline.ro

Nicolae Velcea: „Un alt proiect foarte important pentru comunitatea noastră se concretizează!”

de | 02.11.2022 10:41 | Știri, Administrație, Județean, Ștefănești

 

Primarul orașului Ștefănești, Nicolae Velcea a anunțat faptul că a fost semnat contractul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Modernizare sistem rutier pe Strada Coasta Câmpului (intersecție Izvorani – intersecție Valea Mare)”, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Valoarea finanțării este de 12.245.498, 26 lei, iar durata de derulare a contractului este de la data semnării acestuia până la 31 decembrie 2026.

Velcea

Nicolae Velcea precizează de asemenea că priorităţile administrației locale rămân în continuare investiţiile privind modernizarea infrastructurii rutiere, dezvoltarea reţelei de utilităţi publice și dezvoltarea orașului „pentru a-l aduce la nivel european.”

 

Vă asigur, dragi locuitori, că rămânem consecvenţi în încercările noastre de a obţine cât mai multe fonduri europene sau guvernamentale pentru orașul nostru!” mai adaugă edilul.

 

 

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Investiţii majore în infrastructura de sănătate din Ştefăneşti: dispensar nou şi bloc de locuinţe pentru medici

Citește articolele pe același subiecte: Nicolae Velcea
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: