anchetaonline.ro

Noi modalităţi de plată a facturilor anunțate de Apă Canal 2000 SA

de | 21.09.2022 15:10 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • Noi modalităţi de plată a facturilor!

 

SC SA aduce la cunoştinţa beneficiarilor că, începând cu de 19.09.2022, a implementat noi modalităţi de plată a facturilor de apă şi canalizare, precum şi a facturilor pentru serviciile conexe prestate de societate, după cum urmează:

– numerar şi prin terminalele electronice ale firmei Mobile Distribution SRL – Un-doi Centru de plăţi;

– numerar/card şi prin terminalele electronice ale firmei ZebraPay SA – Self Pay.

 

Comisioanele aferente tranzacţiilor în numerar vor fi suportate de societatea Apă Canal 2000.

De asemenea, clienții au la dispoziție următoarele modalități de plată pentru achitarea facturilor emise de SC Apă Canal 2000 SA:

– online, cu cardul bancar, direct din contul de servicii online pe website-ul societăţii;

– virament bancar, în conturile societăţii deschise la GSG Piteşti, BCR Piteşti, Garanti Bank Piteşti, CEC Bank, Raiffeisen Bank şi Bank, cu indicarea codului de client şi a numărului de factură;

– internet banking / mobile banking, prin intermediul BRD GSG, Garanti Bank Piteşti, BCR Piteşti, ING Bank, PayPoint şi Un-doi Centru de plăţi, cu selectarea denumirii companiei, indicarea codului de client şi a numărului de factură;

– debit direct, prin semnarea mandatului de debit direct la BRD GSG, BCR, Garanti Bank, CEC Bank, ING Bank şi Raiffeisen Bank de către clienţii acestor bănci şi prin sistemul SEPA – direct debit la celelalte bănci din judeţul Argeş;

– numerar, la ghişeele sau terminalele de plată ale BRD GSG, Garanti Bank, CEC Bank şi în reţeaua PayPoint, Un-doi Centru de plăţi, precum şi numerar/card la terminalele electronice ale ZebraPay SA – Self Pay.

 

prin apa canal plată

 

. Pitesti este operator regional specializat in domeniul producerii si distribuirii apei potabile si colectarii, epurarii si evacuarii in emisar a apelor uzate, prestand servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenti. Este o societate comerciala pe actiuni, cu capital integral de stat, actionari fiind Municipiului Pitesti (detinand cca. 90% din capitalul social al societatii), Judetul Arges si alte 14 localitati membre ale Asociatiei de  Intercomunitara Arges (ADIA).

Societatea isi desfasoara activitatea in aria administrativa a municipiului Pitesti, a oraselor Costesti,  si  si a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoesti, , Lunca Corbului, Maracineni, Mosoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Birla,  si Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 incheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 isi are radacinile in fosta intreprindere de Gospodarie Comunala si Locativa, infiintata in anul 1960, care a suferit mai multe modificari, transformandu-se succesiv in functie de dezvoltarea orasului.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Apă Canal 2000 continuă investiţiile pentru îmbunătăţirea infrastructurii de apă potabilă

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | BRD | data | ING
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: