Poliția a acționat în școli împotriva traficului de droguri și a evenimentelor rutiere!

de | 21.09.2022 15:00 | Știri, Eveniment, Județean

În cursul zilei de ieri, 20 septembrie, au fost făcute acțiuni în cadrul Proiectului RoadPol Safety Day de către polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară împreună, cu polițiștii din cadrul Serviciul Rutier Argeș cu scopul reducerii evenimentelor rutiere cu victime omenești. Astfel, acțiunea s-a desfășurat la Școala Gimnazială Mircea Eliade din Pitești.
La activități au participat 70 de elevi și 3 cadre didactice care au învățat măsuri pentru prevenirea accidentelor rutiere și a victimizării pe fondul neatenției participanților la trafic.

Mai mult de atât, polițiștii au acționat și cu scopul prevenirii consumului de droguri pentru creșterea siguranței elevilor și a cadrelor didactice în spațiile școlare și adiacente acestora.

De asemenea, aceeași activitate a avut loc în cursul zilei de luni, 19 septembrie , la Școala Gimnazială ,,Sf. Apostol Andrei”. Și la această activitate au fost prezenți 35 de elevi și 2 cadre didactice.
Astfel, au fost purtate discuții privind circulația pe drumurile publice, comportamentul elevilor, răspunderea contravențională și penală a acestora, precum și prevenirea fenomenului de bullying.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

O profesoară din Pitești acuză un preot de agresiune sexuală!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Serviciul Rutier Argeș