Locuri de muncă pentru românii aflați în Italia dar care vor să revină în ţară

de | 21.09.2022 14:57 | Știri, Lifestyle, Național

Veste bună pentru românii stabiliți din Italia care vor să se întoarcă în România și sunt în căutarea unui loc de muncă.

Birourile Naționale de Coordonare EURES România și Italia, în colaborare cu Ambasada României în Italia, vor organiza la data de 28 septembrie 2022, un eveniment de informare adresat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în România.

Anunțul a fost făcut de reprezentanţii Ambasadei României în Italia, printr-o postare în mediul online, mai exact pe rețeaua de socializare Facebook.

 

Eveniment de informare: Sprijin pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă. Oportunități de angajare în România.

 

Evenimentul se va desfășura la sediul Porta Futuro, Via Galvani, nr. 108 – Roma, între orele 9:30 – 13:00. Reprezentanții instituționali din cele două state vor furniza informații utile cu privire la oportunitățile de angajare din România, serviciile și facilitățile dedicate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, în special în ceea ce îi privește pe cetățenii români care doresc să se întoarcă în țară, importanța muncii legale și a cunoașterii propriilor drepturi și obligații.”

 

de muncă

 

Toate persoanele interesate să participe la eveniment trebuie să transmită un email de confirmare la adresa roma.social@mae.ro , până la data de 26 septembrie.

 

Înregistrarea la eveniment va fi disponibilă în mediul online, pe canalele instituționale ale instituțiilor organizatoare”, au mai precizat reprezentanţii Ambasadei României în Italia.

 

Foto: anofm.ro

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: EURES | Italia