Norris Măgeanu s-a căsătorit discret cu o superbă doctoriţă

de | 06.06.2022 21:30 | Lifestyle

Musceleanul Norris Măgeanu, preşedintele  Federației Române de Automobilism, a spus adio burlăciei, însă în mare secret. Deşi în ultimii ani acesta ne-a obişnuit cu apariţiile publice la braţul unor femei celebre, Norris Măgeanu a cerut de soţie o tânără care nu are nicio legătură cu viaţa în lumina reflectoarelor. Poate tocmai de aceea relaţia celor doi, precum şi oficializarea acesteia s-au consumat într-o notă de discreţie absolută, cea care a dezvăluit într-un final că s-au căsătorit  fiind chiar tânăra şi fericita soţie.

Cine i-a furat inima lui Norris?

Cine este misterioasa femeie care i-a furat inima lui Norris Măgeanu şi l-a convins să meargă pentru a doua oară în viaţa lui la altar? Se numeşte Irinel, fostă Giuvelea, şi este de profesie medic ginecolog în cadrul clinicii Medlife din Capitală:

Într-o sâmbătă pe la prânz, l-am cerut în căsătorie pe tipul asta mișto, a zis da, ne-am luat bon de ordine la primarie și într-o luni dimineață înainte de consultații….#amintratinrandulumii”, a scris Irinel, proaspăta soţie a lui Norris Măgeanu, pe pagina sa de Facebook, postând și o fotografie din luna de miere.

 

norris mageanu cununie

Căsătoria celor doi a avut loc într-un cerc extrem de restrâns, mulţi dintre cunoscuţii lor aflând despre fericitul eveniment şi urându-le casă de piatră abia săptămâna trecută, când Irinel Măgeanu şi-a etichetat soţul într-o nouă postare pe pagina sa de socializare:

Omul ăsta blând, cald, enervant şi epuizant de bun este prietenul meu cel mai bun, este omul cu care râd în hohote de dimineaţa şi până noaptea tarziu, cu care pot să fiu aşa cum îmi vine, şi nu cum trebuie. Omul ăsta nemaipomenit de mişto este soţul meu!”

norris mageanu sotia2

 

Norris Măgeanu este cunoscut nu numai ca om de afaceri, înfocat promotor al zonei Câmpulung și preşedinte al Federaţiei Române de Automobilism, ci şi ca un adevărat cuceritor,  datorită relațiilor sale cu celebrități precum Corina Dănilă – cu care a fost căsătorit şi care i-a dăruit o fiică -, cu sora fotomodelului Catrinel Menghia, Lorena, cu soprana Andreea Ilie sau cu tenismena Ana Bogdan.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fabuloasa Ada Dumitru- selectată în 10 pentru TIFF! Argeșul e mândru!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ana Bogdan | Andreea Ilie | Câmpulung | Corina Dănilă | Lorena | MedLife | Norris Măgeanu

Ultimele articole