anchetaonline.ro

NOU! Alimente și băuturi- vândute în oficiile poștale din Pitești

de | 06.05.2022 22:25 | Știri, După locație, După subiect, Economic, Pitești

Un parteneriat a fost încheiat între Poșta Română și lanțul de magazine Auchan, prin intermediul căruia vor fi vândute produse alimentare și băuturi în oficiile poștale.

Acest proiect va debuta cu o etapă pilot în patru oficii poștale din municipiul Pitești.

După parteneriatul inovator pe care l-am început alături de Petrom, suntem bucuroși să dăm curs unei noi provocări de business și să aducem, în premieră, produsele unui specialist alimentar în oficiile liderului serviciilor poștale din România, Poșta Română. Construim împreună acest proiect prin care ne propunem să servim și mai bine locuitorii, cu produse și servicii adaptate. În cadrul etapei pilot vom testa și evalua o selecție de gamă de ultra-proximitate adaptată specificului oficiilor poștale.

Mulțumesc partenerilor noștri și sunt convins că împreună facem un pas către viitor pentru ambele companii”, a declarat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan Retail România, prin intermediul unui comunicat de presă.

Valentin Stefan si Ionut Ardeleanu Parteneriat Posta Romana si Auchan Romania - NOU! Alimente și băuturi- vândute în oficiile poștale din Pitești

Valentin Stefan si Ionut Ardeleanu – Parteneriat Posta Romana si Auchan Romania

Prin umare, Auchan va pune la dispoziție, în oficiile poștale, aproximativ 150 de produse, iar gama va fi expusă pe o suprafață de vânzare de 10-12 m 2. Oamenii vor putea să cumpere produse de băcănie, dulciuri, băuturi, snacks-uri, dar și o selecție de articole nealimentare.

Ne-am dorit foarte mult să încheiem acest parteneriat cu Auchan, unul dintre cei mai importanți retaileri de pe piața europeană. Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieței, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienților în oficiile poștale. În același spațiu în care aceștia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare și nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ștefan, Directorul General al Companiei Naționale Poșta Română.

Dacă etapa pilot a acestui proiect va întâmpina o reacție pozitivă, cele două companii se vor gândi la o extindere pe scară largă. Astfel, în curând vor putea fi găsite alimente și băuturi în cât mai multe oficii poștale din România.

Parteneriat Posta Romana si Auchan Romania 2 - NOU! Alimente și băuturi- vândute în oficiile poștale din Pitești

Parteneriat Posta Romana si Auchan Romania

Auchan și Poșta Română au început să colaboreze în anul 2020, atunci când au fost oferite servicii de livrare la domiciliu, la nivel național, pentru comenzile plasate în magazinul online auchan.ro prin serviciul StaiAcasă Plus, soluția de livrare door-to-door dedicată distribuției rapide oferită de Poșta Română.

 

FC Argeș sărbătorește 50 de ani de la Primul Titlu de Campioană a României

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Auchan | Pitești | Poșta Română